SBR Assurance. Bent u er klaar voor?

 
Vanaf 1 januari 2018 moet de deponering van controleplichtige middelgrote rechtspersonen in Nederland zijn voorzien van een digitale SBR controleverklaring die is opgesteld en ondertekend door de controlerend accountant. Dit kan niet zonder de juiste software en een gekwalificeerde digitale handtekening, ofwel het Persoonsgebonden beroepscertificaat. Wilt u weten wat SBR Assurance voor u betekent en hoe u zich kunt voorbereiden? Meld u dan vandaag nog aan voor ons webinar over dit onderwerp.

 
In 30 minuten weet u alles: aanmaken en ondertekenen van accountantsverklaring in XBRL
Op 26 oktober 2017 organiseren wij van 10.00 tot 10.30 uur een gratis webinar waarin wij u meenemen in het hele proces van aanmaken en ondertekenen van accountantsverklaringen in XBRL en laten we zien hoe de oplossingen van Unit4 u daarbij kunnen ondersteunen. We gaan in op vragen als: 
  • SBR Assurance versus controleopdracht - hoe SBR Assurance de communicatie met uw klant/opdrachtgever beïnvloedt.
  • Digitale handtekening – het verschil tussen een geavanceerde digitale handtekening en een gekwalificeerde handtekening en alles wat u daarover moet weten.
  • Linking en Signing - hoe het publicatierapport onlosmakelijk wordt verbonden aan de bijbehorende verklaring.

U kunt zich ook aanmelden wanneer u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen; u ontvangt dan na afloop van het webinar de opname per e-mail. Zo kunt u (samen met uw collega’s) het webinar bekijken wanneer het u uitkomt.

Meld u hier aan