Welke ERP-architectuur gaat het beste om met veranderingen in uw organisatie?

Veel traditionele ERP-systemen zijn niet ontworpen om snel te reageren op veranderende zakelijke omstandigheden, waardoor IT-experts complexe veranderingen in de code moeten doorvoeren. Organisatieadviesbureau Eval-Source onderzocht welke ERP-software het meest geschikt is voor bedrijven die regelmatig bedrijfsmatige veranderingen moeten doorvoeren.

Het bureau heeft een vergelijkingsonderzoek uitgevoerd onder de top vijf ERP-oplossingen van Unit4, SAP, Microsoft en Oracle. De ERP-oplossingen SAP HANA Enterprise Business Suite, Microsoft Dynamics AX, Oracle E-Business, Oracle Fusion Middleware (OFM) en Unit4 Business World zijn met elkaar vergeleken.

De onderzoekers pasten 46 veranderingsscenario’s toe op de oplossingen, waaronder de introductie van nieuwe overheidsvoorschriften, nieuwe financiële en zakelijke structuren en de implementatie van nieuwe prestatiemeetpunten. Voor deze veranderingen is onderzocht of eindgebruikers eenvoudig zelf aanpassingen konden doorvoeren aan de systemen, of dat de hulp nodig was van een IT-expert.

Benieuwd naar de resultaten? Vul onderstaand formulier in en download het volledige rapport.

Download uw rapport