Smarta kostnadsanalyser


Med hjälp av Unit4 Spend Analytics från Scanmarket

 

Med all data samlad på ett ställe får ni den insyn i verksamhetens kostnader ni behöver för att styra, följa upp och förutse framtida inköpskostnader.

Var kommer det ökade affärsvärdet ifrån?AI-baserad datahantering

Artificiell intelligens (AI) och automatiserad regelbaserad maskininlärnings minskar risken för fel och behovet av manuell bearbetning.

CTA 1
All data på ett ställe

Få en korrekt och samlad översikt över kostnader från alla datakällor, företagsenheter, geografiska områden, språk och valutor.

CTA 2
Effektivitet och besparingsmöjligheter

Analysera och gå igenom data för att enkelt identifiera besparings- och effektiviseringsmöjligheter och uppmärksamma leverantörsrisker.

CTA 3
Databaserade affärsbeslut

Fatta databaserade beslut för att lösa komplexa upphandlingsfrågor som påverkar affärsstrategin.

CTA 4


Enkelhet börjar med insyn

Vår Spend Analytics-programvara identifierar leverantörsberoenden och möjligheter till besparingar samtidigt som den reducerar risker genom att direkt ge insyn i verksamhetens kostnader. Lösningen är utformad för att ge inköps- och kategorichefer en bra översikt med hjälp av filterfunktioner.
De förkonfigurerade instrumentpanelerna ger enkelt svar på frågor som:
  • Vad köper vi?
  • Vem köper det?
  • Hur stora utgifter har vi?
  • Vilka leverantörer köper vi av?

Om de förkonfigurerade instrumentpanelerna inte innehåller rätt information kan vi skapa anpassade instrumentpaneler som är skräddarsydda efter era specifika behov.

Image

Få kontroll på kostnaderna

Upptäck hur ni kan förbättra resursanvändningen och minska kostnaderna. Med en bra översikt över samtliga funktioner får ni kontroll på utgifter utanför budget. Främja en hälsosam balans mellan leverantörer, avtal och inköpsordrar för att minska merkostnader.
Image
Ladda ner ”Advanced Spend Analytics Playbook” och upptäck hur ni kan förbättra effektiviteten och minska utgifterna. Läs och förstå hur:
  • Ni kan förbättra intern regelefterlevnad samtidigt som ni minskar risker
  • Icke-godkända inköp bör tolkas och hanteras
  • Ni kan optimera direkta och indirekta utgifter

Läs mer om inköp och kostnadsanalys


Upplev möjligheterna

Se inspelad video och upplev möjligheterna i Unit4 Spend Analytics från Scanmarket.


Image
Maknadsledare inom kostnadsanalys

Enligt SoftwareReviews är Scanmarket marknadsledare inom området kostnadsanalys. Läs deras rapport ”2022 Strategic Sourcing Data Quadrant”.

Scanmarket är nu en del av Unit4-familjen

Unit4 har förvärvat Scanmarket och erbjuder nu en komplett svit av programvara för upphandling och inköp som är anpassad efter behoven på marknaden. Klicka nedan för att läsa mer!

Image

Vill du veta mer?

Vänligen fyll i nedan formulär så här vi av oss.