Komplett lösning för HR och Lön

En helhetslösning inom HR och Lön - anpassad för verksamheter i förändring

Med Unit4 HR & Lön har HR- och Löneavdelningen enkelt tillgång till uppdaterad och korrekt information om alla medarbetare. Lösningen ger möjlighet att hantera all personaladministration från anställning till avveckling på ett professionellt och effektivt sätt.

Varför Unit4 HR och Lön?  

Vi erbjuder ett stort urval av funktioner som hjälper HR- och löneavdelningen att utföra personaladministration effektivt. Smarta arbetsflöden, dashboards och självbetjäningsfunktioner hjälper till att minimera risken för fel och minskar den tid som behöver läggas på daglig administration. I tillägg finns Unit4 Talent Management - ett lättanvänt stödsystem för performance management, internutbildning och pulsmätningar av personalens mående och trivsel. 

All information samlad på ett ställe
Det är enkelt att upprätta ett personalregister med ett obegränsat urval av informationsfält som kan definieras av specifikt för verksamheten.


Komplett lönelösning

En komplett översikt över löner, förmåner och avdrag som är kopplade till varje enskild medarbetare. Ett effektivt verktyg för att hantera roller och befattningar, med stora möjligheter till rapportering och modellering.

Självbetjäning för anställda

Det är möjligt för anställda att själva utföra vanliga administrativa uppgifter direkt i systemet. Säkert och behörighetsstyrt.

Enkel, effektiv säkerhet och systemadministration

Unit4 ERP genomsyras av integrerade säkerhetsrutiner som säkerställer en sund administration.Vad ingår i Unit4 HR och Lön?

Totallösningen innehåller delmoduler för: Lön, Personal, Kompetens, Frånvaro/Återbetalning, Reseräkning, Löneförhandling, Kursadministration, Webbsjälvbetjäning och Arbetsflöde.

För dig som arbetar inom HR och lön

Vi har samlat artiklar, relevanta webinar och event som kan vara intressanta för dig som arbetar med personal- och lönefrågor.

Vinnarna är de företag som förvandlar nya tider till nya möjligheter

Distansarbete har blivit vanligt för många av oss som brukade sitta på ett kontor fem dagar i veckan. Detta ställer  nya krav på arbetsgivare.

Läs bloggen
Rätt teknik hjälper er att behålla personalen

Hur skall organisationer kunna attrahera och behålla medarbetare, och vilken roll spelar modern teknik och digitala processer?

Läs bloggen
HR-strategi i osäkra tider kräver samsyn kring målen

För att HR-avdelningen ska lyckas behöver verksamheter kunna kombinera olika mål. Tiden då man kunde göra en sak i taget är över.

Läs blogg

Vill veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.