Full kontroll over leverandørkontraktene under hele kontraktsperioden

La oss presentere Unit4 Contract Lifecycle Management fra Scanmarket


80%
av organisasjoner rapporterer at
de oppnår en større verdi med et CLM-verktøy.


Så – hvor kommer verdien fra?En effektivisert prosess for kontraktsstyring


Forenkle virksomheten ved å samle alle kontraktene dine i ett system. Med en sentralisert database er du bedre utstyrt til å redusere syklustidene, minimere risiko og forbedre overholdelse av lover og regler.

Redusert 
juridisk risiko


Kontroller skriving av kontrakter og spor kontraktsversjoner og godkjenninger ved hjelp av samarbeidsprosesser for å forbedre kontraktsoverholdelse. Programvare for livssyklusstyring av kontrakter effektiviserer kontrollen av kontrakter, data og dokumentasjon, og bruker e-signaturer for å få raskere prosesser og gi full oversikt for revisjon av dokumentasjon.

Sikker lagring av alle
kontraktene dine


Med en sentral kontraktsdatabase kan du beholde kontrollen i et samarbeidsmiljø og få full oversikt over kontraktsversjoner og endringer. Riktig informasjon er avgjørende for effektiv styring og realisering av kontraktene.

De 5 beste måtene maler for kontraktsadministrasjon kan forbedre arbeidet ditt på

De viktigste fordelene med maler for kontraktshåndtering for produktiviteten i innkjøpsavdelingen og på tvers av organisasjonen, fra minimert administrasjonstid til økt kontraktsverdi.

Les mer

Image
Image

Elementer i vellykket kontraktsadministrasjon

Oppdag elementene i vellykket kontraktstyring, ressursplanlegging og teknologien som hjelper organisasjoner med å vokse og konkurrere på globale markeder.

Hvorfor er livsløpsstyring av kontrakter viktig?

Livsløpsstyring av kontrakter eller CLM, er administrasjon av alle typer kontrakter fra innledende stadier til utløp eller fornyelse. CLM er viktig hvis din virksomhet ønsker å øke potensialet og strømlinje fasene i kontraktshåndtering for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene.

Image
Image

Guide: 7 trinn for vellykket Contract Lifecycle Management

Er du klar til å prøve det selv?

Se denne korte introduksjonsvideoen til Unit4 Contract Lifecycle Management fra Scanmarket.

La historiene til kundene våre inspirere deg

Marston's 

Marston’s, en av Storbritannias fremste bryggeri- og pubvirksomheter, håndterer et stort antall eksterne forpliktelser – alt gjennom Unit4 Contract Lifecycle Management fra Scanmarket. De gjør oversikten og prosessen enhetlig uten behov for opplæring.

Finn ut mer

Image
Image

Unit4 kunngjør oppkjøp av Scanmarket

Unit4, en leder innen skybaserte forretningssystemer i SMB-markedet, har i dag inngått en endelig avtale om å kjøpe Scanmarket, en global leverandør av skyprogramvaren Source-to-Contract.

Les mer

Er du interessert i å finne ut mer?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.