Slik hjelper vi våre kunder å flytte til skyen

De beste grunnene til å flytte til skyen

Effektivitet og fleksibilitet

Gjør det lettere å samarbeide og gjør alle mer effektive og fleksible

Bedre og raskere beslutninger

Fokuser på selskapets kjernevirksomhet og ta bedre beslutninger

Reduser oppgraderingskostnadene

Fremskynder innovasjon og digital transformasjon, og reduserer oppgraderingskostnader

Hva sier våre kunder?

"Unit4 har vært en god partner i mange år og Business World [Unit4 ERP] har levert sterke driftsfordeler. Å flytte til skyen har gjort oss enda mer strømlinjeformede og effektive og har gjort det mulig for oss å dra nytte av å forbedre teknologien raskere."
Mary Kent, Head of IT Programmes, Magnox

Reisen til skyen for Qvantel - En CFOs perspektiv

La deg inspirere av Kaj Wikström, CFO i finske Qvantel som forteller om hvordan rask global vekst krevde en ny måte å jobbe på, sentrale utfordringer som skal adresseres, selskapets erfaringer og resultater så langt; strategisk og operativt. 

Hvordan har Cloud ERP hjulpet IO Interactive?

Å ha tid for økonomisk analyse og rapportering er avgjørende for at enhver bedrift skal ta de riktige beslutningene. Hvorfor bruke tid på manuelle oppgaver og bekymre deg for systemoppgraderinger når du ikke trenger det? Hos IO Interactive er økonomiavdelingen den typen forretningspartner som ledergruppen virkelig trenger for å drive forretningsvekststrategien. Bli med Ammara Ghulam, CFO i IO Interactive A/S, når hun deler hvordan Unit4 ERP i skyen har hjulpet IO Interactive. 

Fordeler i skyen for St James Place

Hvordan transformerer en av Storbritannias største formuesforvaltningsgrupper sin økonomi-, HR- og lønnskultur og -systemer i skyen? Hør fra Nathalie Nicastro, leder for ERP ved St James Place, om deres reise til SaaS og hva som skal til for å få det til.

COOR – "Business as usual" til tross for konstant endring

Finn ut hvordan vi hjelper Coor med å gjøre endringer raskt og kostnadseffektivt. Å sikre nye oppkjøp er raskt integrert for å sikre en god kundeopplevelse og uavbrutt vekst.

Les hele historien
Effektivitet i skyen for IO Interactive

IO Interactive erstattet sine utdaterte systemer med Unit4 ERP, en smidig og adaptiv økonomistyringsløsning som passer for fremtiden.

Les deres historie
Styrke i enkelhet – en enhetlig tilnærming til ERP i skyen hos Magnox

Les hele historien om hvordan Unit4s Cloud ERP hjelper Magnox med å levere verdi til skattebetalere.

Les historien

Lunar Bank flytter til ERP SaaS

Jonas Larsen, CFO i Lunar Bank, forteller om hvorfor Unit4 ERP viste seg å være den perfekte løsningen – også kulturelt – da organisasjonen hans var på utkikk etter et nytt ERP-system. Du vil lære mer om implementeringsreisen og det gode samarbeidet med Unit4 som partner samt deres planer for fremtiden.

Magnox kundehistorie “Livet før og etter ERP”

Mary Kent, Head of IT Programmes hos Magnox går igjennom hvordan de brukte Unit4 ERP for å effektivisere driften på tvers av ti atomanlegg, og deres reise til Unit4 ERP i skyen.

Hvorfor Cloud, og hvorfor nå?

Se hvor mye du kan spare på å flytte til skyen. Last ned denne 2-siders infografikken og finn ut hvordan du kan bygge din business case.

Les mer
Hvordan flytter jeg til skyen?

Vil du ha en rask oversikt over hva du bør tenke på når du flytter systemene dine til skyen? Du vil raskt avdekke den enkleste måten å flytte på og hva du bør se etter i en skyløsning. 

Les mer
Hva sier analytikerne?

Se analytikerrapportene fra Forrester og Constellation Research, og få noen av de beste rådene om hvordan du kan migrere ERP-en din til skyen.

Les mer

Ønsker du å vite mer?

Fyll gjerne i skjemaet under så tar vi kontakt med deg.