Hvorfor flytte til skyen – Fra en CFOs perspektiv


Cloud ERP slår on-premise ERP når man ser på forretningsverdier totalt sett.

Hva betyr dette for økonomiavdelingen? La deg inspirere av disse finansdirektørene – og lær av deres erfaringer og strategier.

Effektivitet og fleksibilitet

Gjør det lettere å samarbeide og gjør alle mer effektive og fleksible

Bedre beslutniger raskere

Hold fokus på selskapets kjernevirksomhet og ta bedre beslutninger

Reduser oppgraderingskostnadene 

Fremskynder innovasjon og digital transformasjon, og reduserer oppgraderingskostnader

Skyløsninger brukes nå overalt i bedriftsverdenen – men det er fortsatt et relativt nytt valg innen ERP. Vi ønsker å hjelpe deg med å evaluere dens økonomiske og forretningsmessige innvirkning - spesielt når det gjelder forretningsfleksibilitet, som er øverst på listen over forretningsfordeler med Cloud ERP. På denne siden kan du bli inspirert og lære om beste praksis fra andre organisasjoner, f.eks. fra CFO i IO Interactive, Qvantel og Lunar Bank, som alle deler sin historie.


Bli inspirert av IO Interactive sin skyreise

I dette intervjuet forteller Ammara Ghulam, CFO i spillselskapet IO Interactive, om selskapets visjon, forretningsfordelene med cloud ERP, hva IO Interactive har oppnådd så langt og hennes beste råd til andre organisasjoner.

La deg inspirere av Kaj Wikström, CFO i finske Qvantel som forteller om hvordan rask global vekst krevde en ny måte å jobbe på, sentrale utfordringer som skal adresseres, selskapets erfaringer og resultater så langt; strategisk og operativt. 


Hvorfor Lunar Bank valgte Unit4 ERP i skyen

Jonas Larsen, CFO i Lunar Bank, forteller om hvorfor Unit4 ERP viste seg å være den perfekte løsningen – også kulturelt – da organisasjonen hans var på utkikk etter et nytt ERP-system. Du vil lære mer om implementeringsreisen og det fantastiske samarbeidet med Unit4 som partner.


Les pressemeldingen her
Hva sier analytikerne? 

Se analytikerrapportene fra Forrester og Constellation Research, og få noen av de beste rådene om hvordan du kan migrere ERP-en din til skyen.

Image

Forrester rapport:

Hør fra ekspertene hvordan du argumenterer for en erstatning av lokal ERP med en ny SaaS-basert løsning. Forrester-rapporten "Quantifying the Business Value of SaaS DOP Investments" undersøker hele argumentet til SaaS – på tvers av alle områder fra kostnad til verdiøkning og dets evne til å levere forbedret innovasjon og fleksibilitet. 

Fokus på økonomi: Hvordan fremme innovasjon

Denne veiledningen vil hjelpe deg med å bygge et finanssentrert tankesett i virksomheten din i dag.

Se hvordan
Hvordan løse problemet med finansiell transparens

De øverste 5 prosent på listen over profesjonelle serviceorganisasjoner oppnår "misunnelsesverdige" økonomiske resultater. 

Se hvordan
Unit4 ERPx: Neste generasjons skybaserte ERP-løsning 
Ved å kombinere vår kunnskap og erfaring om mellomstore, menneskesentrerte organisasjoner med en bransjeledende skyplattform, har vi utviklet de riktige økonomi- og HR-løsningene for deg.

Les mer

Constellation rapport:

Unit4s seneste innsats for å tenke nytt om ERP-plattformen har blitt mottatt med enda mer ros fra analytikere – denne gangen fra Constellation Research og deres rapport  “Unit4 changes the ERP Market with its EAP Platform”

Image

Ønsker du å vite mer? 

Vennligst fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg.