Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme kuulemaan, miten voimme auttaa juuri sinun organisaatiotasi automatisoimaan omia prosessejaan tehokkaammin.

Markkinat elävät jatkuvassa muutostilassa. Näemme, että digitaalinen kehitys on yhdistettävä ihmisten tarpeisiin. On aika ottaa teknologian tuomat hyödyt käyttöön ja yksinkertaistaa arkisia rutiineja. Tarvitaan auttava käsi. Joku, joka ennakoi, muistuttaa ja suoriutuu itsenäisesti yksinkertaisista tehtävistä. Sitä voisi kutsua itseohjautuvaksi prosessiksi. Tai digitaaliseksi assistentiksi.

Uskomme, että suurin osa liiketoimintaprosesseista on tulevaisuudessa joko automatisoituja tai täysin itseohjautuvia. Pidämme tätä uskomusta kehitystyömme perustana. Sen vuoksi kehitimme Wandan, digitaalisen assistentin, joka hyödyntää ennakoivaa tekniikkaa ja suoriutuu yksinkertaisista työtehtävistä täysin itsenäisesti -  ilman ihmiskäden kosketusta tai väliintuloa. Tulevaisuusorientoitunut toiminnanohjausratkaisumme Business World On! toimii jo nyt digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Miten tätä teknologiaa voitaisiin hyödyntää juuri sinun organisaatiossasi?

Kutsumme sinut nyt yhdessä yhteistyökumppanimme Abilitan kanssa kuulemaan, miten Unit4 auttaa organisaatioita digitalisoitumaan ja mitä se tarkoittaa suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille lähitulevaisuudessa.

Tervetuloa Hotel Lilla Robertsiin kuulemaan lisää!


Uusi digitaalinen arkipäivä, johon kuuluu tekoäly, botit, digitaaliset assistentit ja itseohjautuvat prosessit...Mitä ihmettä?

Olemme nähneet työpöytäsovellusten vaihtumisen verkkosovelluksiin ja mobiiliapplikaatioihin. Ja nyt tekoäly, botit, digitaaliset assistentit ja itseohjautuvat ohjelmistot tekevät tuloaan. Yhdessä johtavien IT-strategien kanssa olemme vakuuttuneita, että tämä on vasta seuraavan suuremman teknologisen mullistuksen alkusoitto. Miksi se tapahtuu juuri nyt? Mitä se merkitsee suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille?

Aamun agenda*:

  • 8:30-9:00 Aamiainen ja toimitusjohtajan tervehdys – Matti Pulla, toimitusjohtaja, Unit4 Oy
  • 9:00-9:30 ”Digitalisaation merkitys ja kehitysnäkymät Suomessa” – Aleksi Kopponen, erityisasiantuntija, VM, JulkICT-osasto, digitalisaatio
  • 9:30-10:00 ”Digikäyttäytymisen vaikutus organisaatioiden toimintakulttuurissa” – Risto Carlson, tietohallintopäällikkö, Keravan kaupunki
  • 10:00-10:30 ”Toiminnanohjausjärjestelmien murros palvelualalla” – Sam Ehnholm, Solution Director, Unit4 Oy ja Frej Salmela, myyntijohtaja, Abilita Oy
*) muutokset ohjelmistoon mahdollisia


Tervetuloa!

   Unit4 logo  

 

Aleksi Kopponen

Aleksi Kopponen
erityisasiantuntija, VM

Risto CarlsonRisto Carlson
tietohallintopäällikkö, Keravan kaupunki

Sam Ehnholm

Sam Ehnholm
Solution Director, Unit4 OyIlmoittautuminen on päättynyt – tilaisuus on täynnä.

Kysele mahdollisia peruutuspaikkoja markkinointipäällikkö Riikka Saariselta ([email protected]).

Päivä: keskiviikko, 8.2.2017
Aika: 8:30-10:30
Paikka: Hotel Lilla Roberts, Pieni Roobertinkatu 1-3, 00130 Helsinki