Spend Analytics Lite voor Unit4 Financials by Coda

Alles wat je moet weten

Spend Analytics brengt business intelligence dashboards naar Unit4 Financials by Coda om je de gegevens te geven die je nodig hebt om inzicht te krijgen in historische en huidige uitgaven en je te helpen nauwkeurig te voorspellen voor de toekomst.
Het stelt managers in staat om datagestuurde zakelijke beslissingen te nemen. Ontdek mogelijkheden voor besparingen en verbeteringen. Risico's beperken door direct inzicht. En elimineer handmatige gegevensvoorbereiding met kunstmatige intelligentie.

Spend Analytics Lite kan in ongeveer 5 dagen worden geïntegreerd in Unit4 Financials by Coda. Het is een cloud-only optie en Cloud-omgeving wat een vereiste is voor de installatie.


Wat is Spend Analytics Lite?

In de onderstaande demo en in deze factsheet, kan je meer te weten komen over Spend Analytics Lite voor klanten van Unit4 Financials by Coda in de Cloud:

Wat Spend Analytics Lite
voor je kan doen
Hoe Spend Analytics Lite werkt
De vereisten voor Spend Analytics

 

Hoe werkt Spend Analytics Lite?

Demo: Spend Analytics Lite voor Unit4 Financials by Coda

Bekijk de huidige functionaliteit en belangrijkste elementen van Spend Analytics Lite in deze korte demo.

Image

White paper: Verbeter je uitgavenanalyse

Lees in deze whitepaper meer over hoe het gebruik van de juiste tool voor uitgavenanalyse jouw inkoopteams kan helpen geavanceerde organisatorische efficiëntie en besparingen te bereiken.

Overstappen naar Unit4 Financials by Coda in de Cloud

Om te kunnen profiteren van Unit4 Spend Analytics Lite moet je Unit4 Financials by Coda installatie in de cloud staan. Lees hier meer over je overstap naar de cloud.

Image
Image

Unit4 Financials by Coda Update voor klanten (mei 2023)

Unit4 Financials by Coda zal in de toekomst strategische investeringen ontvangen. Een continue release elk kwartaal afhankelijk van de vereisten zal zorgen voor een lange levensduur en innovatie van het product en zal het Unit4 People Platform laten groeien in lijn met de behoeften van de Coda community. Bekijk deze on-demand opname voor meer informatie over Unit4's voortdurende strategische betrokkenheid bij Unit4 Financials by Coda, inclusief een korte presentatie en demo over Spend Analytics Lite.

Geïnteresseerd in meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.