Geautomatiseerde onboarding van leveranciers, risicobeperking en naleving


Mogelijk gemaakt door Unit4 Supplier Risk & Performance Management by Scanmarket

 

Verlaag de kosten voor leveranciersbeheer met 65% door je leveranciersbestand up-to-date te houden en daarbij nog meer waarde creëren.


Waar komt deze waarde vandaan?Krijg diepgaand inzicht
in je leveranciersbestand


Eenvoudig leveranciersgegevens en -documenten openen, rapporteren en analyseren vanuit één centrale opslagplaats, met aanpasbare dashboards en talrijke opties voor de segmentatie van leveranciers.

Beveilig je
leveringsstroom


Reageer op gebeurtenissen/risico's in de toeleveringsketen voordat het te laat is, door snel aangepaste vragenlijsten te versturen naar je leveranciersbestand, de data te analyseren en datagestuurde beslissingen te nemen.

Leveranciersbeheer
automatiseren en stroomlijnen


Elimineer 65% van de handmatige werklast door geautomatiseerde categoriespecifieke onboardingworkflows voor leveranciers, autoscoring, zelfbeheerde leveranciersprofielen, en door berichten, herinneringen en vragenlijsten/beoordelingen die in bulk worden gesegmenteerd.

Klant aan het woord

“We gebruiken de Scanmarket/Symfact TPRM-oplossing sinds 2020 om onze due diligence- en risicocontroleprocessen te standaardiseren en te stroomlijnen. Met een wereldwijd risicolandschap dat zich snel ontwikkelt, is de oplossing nog nooit zo belangrijk voor ons geweest als nu. De functionaliteit is uitstekend en de service is onovertroffen. We beschouwen Scanmarket/Symfact op dit gebied zeker als een partner, in plaats van slechts een leverancier.”

Holcim


Ben je klaar om het zelf te ervaren?

Bekijk deze video en ontdek de mogelijkheden van Unit4 Supplier Risk & Performance by Scanmarket.

 

Laat je inspireren onze klanten en hun succes

Image

Holcim

Holcim kon een flexibele, op risico gebaseerde oplossing implementeren, versterkt met een door Fulcrum Diligence opgestelde risicomatrix in het hele bedrijf om grondiger due diligence uit te voeren. Hun oplossing integreert een aantal onafhankelijke processen in één, wat een toename in de efficiëntie betekent.

Meer informatie

Scanmarket onderdeel van de Unit4-familie

Unit4 heeft Scanmarket overgenomen om een volledig Source-to-Pay-inkooptraject op te zetten dat is afgestemd op de behoeften van organisaties in het middensegment. Klik hieronder voor het volledige verhaal!

Meer informatie

Image

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.