Verbonden, traceerbare, conforme contracten


Door Unit4: Contract Lifecycle Management van Scanmarket

Demo plannen


80%
van de organisaties meldt
dat ze een gemiddelde of hoge mate van waarde bereiken dankzij CLM-tools.


Waar komt die waarde vandaan?

Een gestroomlijnd contractbeheersproces


Maak het eenvoudiger voor jouw bedrijf door al jouw contracten in één systeem te consolideren. Met een gecentraliseerde opslagplaats ben je beter toegerust om doorlooptijden te verkorten, risico's te minimaliseren en compliance te verbeteren.

Verminderde blootstelling aan
juridisch risico


Controleer het opstellen van contracten en volg contractversies en goedkeuringen met behulp van collaboratieve workflows om de contractuele naleving te verbeteren. Contract lifecycle management software stroomlijnt de controle van contracten, gegevens en documentatie en maakt gebruik van digitale handtekeningen om processen te versnellen en volledige controlezichtbaarheid van documentatie te bieden.

Veilige opslag van
al jouw contracten


Via onze centrale contract repository het behouden van controle in een collaboratieve omgeving. Het gebruik van contract lifecycle management software maakt het gemakkelijk om volledig inzicht te krijgen in contractversies en het volledige controletraject van wijzigingen. Als het gaat om het traceren en beheren van contracten, is informatie essentieel.

Infographic: 7 stappen voor succesvol contract lifecycle management

Meer Informatie

Image
Image

Technologie om uitgaven te analyseren, contracten te beheren en besparingen bij te houden

Waarom is contract lifecycle management belangrijk?

Onderzoeken van het belang van contract lifecycle management en oplossingen voor contract lifecycle management voor jouw organisatie en haar strategieën voor risicobeheer.

Lees de blog
Top 5 manieren waarop sjablonen voor contractbeheer je werk kunnen verbeteren

De belangrijkste voordelen van sjablonen voor contractbeheer voor de productiviteit op de inkoopafdeling en in de hele organisatie, van een minimale administratietijd tot een hogere contractwaarde.

Lees de blog
Elementen van succesvol contract lifecycle management

Ontdek de elementen van succesvol contract lifecycle management en resource planning en de technologie die organisaties helpt groeien en concurreren op wereldwijde markten.


Lees de blog

Klaar om het zelf te beleven?

Bekijk de mogelijkheden van Unit4 Contract Lifecycle Management by Scanmarket - bekijk onze vooraf opgenomen demo.

Laat je inspireren door de succesverhalen van onze klanten

Marston's

Marston's, één van de grootste brouwers en café-uitbaters van het Verenigd Koninkrijk, beheert een enorm aantal externe verplichtingen, allemaal via Unit4 Contract Lifecycle Management van Scanmarket. Uniform inzicht, uniformering van hun proces, en dat allemaal zonder noodzakelijk een opleiding.

Image
Image

Scanmarket sluit zich aan bij de Unit4-familie

We hebben Scanmarket overgenomen om een volledig Source-to-Pay inkooptraject te creëren dat is afgestemd op de behoeften van middelgrote organisaties.

Lees het volledige verhaal

Interesse om er meer over te leren?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.