FP&A Lite voor
Unit4 Financials by Coda

Ontdek alle details en ga aan de slag

FP&A Lite helpt Unit4 Financials by Coda om te vormen tot een meer strategisch platform, met betere dashboarding voor analyse, planning en forecasting.

Het geeft je de mogelijkheid om self-service analyses uit te voeren op financiële winst & verlies, balans, kasstroomoverzichten en stelt gebruikers in staat om financiële informatie te ontdekken en begrijpen door één enkele lens,voor een naadloze gebruikerservaring.

FP&A Lite kan in slechts 5 dagen worden geïntegreerd in Unit4 Financials by Coda. Het is een cloud-only option optie en een cloud omgeving is een vereiste om op te zetten.


Op deze pagina vind je meer inforamtie over Unit4 FP&A Lite voor Unit4 Financials by Coda klanten in de cloud, en ontdek:

Wat kunnen FP&A Lite en Unit4 Financials samen?
Wat is FP&A Lite?
FP&A Lite Requirements

Demo: FP&A Lite for Unit4 Financials by Coda

Bekijk de huidige functionaliteiten en belangrijkste elementen van FP&A Lite in deze korte demo.

FP&A Lite - De toegevoegde waarde van Coda voor Unit4 Financials.

FP&A Lite wordt standaard geleverd bij Unit4 Financials by Coda in de cloud. Deze sessie richt zich op de toegevoegde waarde en functionaliteit van FP&A Lite en de voordelen van een eenvoudigere overstap naar volledige FP&A mogelijkheden.

Image

Unit4 Financials by Coda Customer Update (Sept. 2022)

Unit4 heeft aangekondigd te investeren in Unit4 Financials met product commitments voor de toekomst. Een 'continuous release' per kwartaal, afhankelijk van de requirements, zal zorgen voor innovatie dat voldoet aan de behoeften van Unit4 Financials klanten. Bekijk deze on-demand video om meer te ontdekken over de strategische product commitment voor Unit4 Financials by Coda.

Stap over naar Unit4 Financials by Coda in de cloud

Om te kunnen profiteren van Unit4 FP&A Lite moet jouw Unit4 Financials by Coda omgeving in de cloud staan. Lees hier meer de overstap naar de Cloud.

Image