FP&A Lite voor
Unit4 Financials by Coda

Ontdek alle details en ga aan de slag

FP&A Lite helpt Unit4 Financials by Coda om te vormen tot een meer strategisch platform, met betere dashboarding voor analyse, planning en forecasting.

Het geeft je de mogelijkheid om self-service analyses uit te voeren op financiële winst & verlies, balans, kasstroomoverzichten en stelt gebruikers in staat om financiële informatie te ontdekken en begrijpen door één enkele lens,voor een naadloze gebruikerservaring.

FP&A Lite kan in slechts 5 dagen worden geïntegreerd in Unit4 Financials by Coda. Het is een cloud-only option optie en een cloud omgeving is een vereiste om op te zetten.


Op deze pagina vind je meer inforamtie over Unit4 FP&A Lite voor Unit4 Financials by Coda klanten in de cloud, en ontdek:

Wat kunnen FP&A Lite en Unit4 Financials samen?
Wat is FP&A Lite?
FP&A Lite Requirements

Demo: FP&A Lite for Unit4 Financials by Coda

Bekijk de huidige functionaliteiten en belangrijkste elementen van FP&A Lite in deze korte demo.

FP&A Lite - De toegevoegde waarde van Coda voor Unit4 Financials.

FP&A Lite wordt standaard geleverd bij Unit4 Financials by Coda in de cloud. Deze sessie richt zich op de toegevoegde waarde en functionaliteit van FP&A Lite en de voordelen van een eenvoudigere overstap naar volledige FP&A mogelijkheden.

Stap over naar Unit4 Financials by Coda in de cloud

Om te kunnen profiteren van Unit4 FP&A Lite moet jouw Unit4 Financials by Coda omgeving in de cloud staan. Lees hier meer de overstap naar de Cloud.

Image