Het perspectief van een CFO, waarom overstappen naar Cloud ERP?


Cloud overtreft on-premise ERP op totale bedrijfswaarde.

Wat betekent dit voor finance? Laat je inspireren door deze CFO's, en leer over hun overstap en strategieën in de cloud.

Efficiëntie en flexibiliteit

Maakt samenwerken eenvoudiger en iedereen efficiënter en flexibeler

Betere en snellere beslissingen

Houdt je gericht op je "kernactiviteiten" en helpt je betere beslissingen te nemen

Verlaag de kosten voor upgrades

Versnelt innovatie en digitale transformatie, en vermindert tevens de kosten voor upgrades

De cloud is alomtegenwoordig in het bedrijfsleven, maar blijft nog steeds een relatief nieuwe keuze binnen ERP. We willen je helpen bij het beoordelen van de financiële en zakelijke impact ervan, vooral wat betreft bedrijfsbehendigheid, dat bovenaan de lijst staat van zakelijke voordelen bij de overstap naar de cloud. Laat je inspireren en leer de beste werkwijzen van andere organisaties, zoals de CFO's van IO Interactive, Qvantel en Lunar Bank, die allemaal hun verhalen delen over hun overstap naar de cloud.Laat je inspireren door het cloudverhaal van IO Interactive

In dit interview deelt Ammara Ghulam, Hoofd Financiën bij IO Interactive, de cloudvisie van het bedrijf, de zakelijke voordelen van de cloud en haar beste advies voor organisaties die overstappen naar ERP in de cloud. Ze deelt ook hun behaalde resultaten tot nu toe en hun plannen om over te stappen naar ERPx. 


De overstp van Qvantel naar de cloud

Laat je inspireren door Kaj Wikström, CFO bij Qvantel, die de ervaringen van het bedrijf deelt met hun overstap naar de cloud - inclusief hoogtepunten, gebruikte processen en behaalde voordelen. Hij deelt hun verhaal over hoe snelle wereldwijde groei vroeg om een nieuwe manier van werken, uitdagingen onderweg, maar ook hun behaalde successen tot nu toe. 


Waarom Lunar Bank koos voor Unit4 ERP in de cloud

Jonas Larsen, CFO bij Lunar Bank, deelt waarom Unit4 ERP aan alle eisen voldeed toen zijn organisatie op zoek was naar een nieuw ERP-systeem. Inclusief een sterke culturele match - en de achtergrond van de keuze voor Unit4 ERP in de cloud. Jonas deelt ook inzichten in hun implementatieproces en de geweldige samenwerking met Unit4 als zakelijke partner.


Lees het persbericht
Wat zeggen de analisten?

Bekijk enkele van de beste adviezen die beschikbaar zijn over het onderwerp van het migreren van je ERP naar de cloud van Forrester en Constellation Research in de onderstaande rapporten.

Image

Inzicht in de waarde en resultaten van SaaS ERP

Het volledig berekenen van de waarde die een SaaS-oplossing biedt vereist een veel zorgvuldiger afweging van alles, van de totale TCO tot het totale realiseerbare voordeel. In deze blog van onze VP Value Engineering: Sridhar Parameshwaran, bekijken we hoe je een business case kunt ontwikkelen die de volledige waarde van een SaaS ERP-platform voor je organisatie illustreert.

Financiën eerst: Het ontgrendelen van Innovatie

Deze gids zal je helpen het belang van een finance eerst te plaatsen te begrijpen, en hoe je vandaag nog kunt beginnen met het opbouwen ervan binnen jouw bedrijf.

Meer informatie verkrijgen
Het oplossen van het probleem van financiële zichtbaarheid

De top 5 procent van zakelijke dienstverlenende organisaties behaalt "benijdenswaardige" financiële resultaten. Ontdek hoe ze dit doen.

Meer informatie verkrijgen
Maak kennis met ERPx; De cloud ERP-oplossing van de volgende generatie
Door onze ervaring met middelgrote bedrijven te combineren met onze focus op mensen, hebben we financiële en HR-oplossingen gebouwd die precies goed zijn voor jou.

Meer informatie verkrijgen

Constellation rapport:

Unit4's meest recente inspanningen om het ERP-platform opnieuw vorm te geven, zijn opnieuw ontvangen met lof van analisten. Deze keer van Constellation Research en het rapport "Unit4 changes the ERP Market with Its EAP Platform"

Image

Geïnteresseerd om meer te leren?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.