Välkommen att ladda ner rapporten: "Digitalisering i fastighetsbranschen - 2018 och framåt" 

Vi var nyfikna på vilka områden inom IT som är viktigast för företag att prioritera och ställde frågan till analysföretaget Radar som hjälpte oss att ta fram rapporten; "Digitalisering i fastighetsbranschen - 2018 och framåt".

I rapporten tittar vi på de bakomliggande trenderna för digitaliseringen i den nordiska och svenska fastighetsbranschen, vad bör digitaliseras, varför och vad innebär det egentligen? Rapporten ger även en inblick i de investeringar som görs i branschen, och vilka ökade värden som skapas om man sträcker sin investering förbi ”frontend” till att se på hela ”end-to-end” digitaliseringen. Vi tittar även på hur innovationsområden och trender såsom Big Data, Internet of Things, Blockchain, Digital kundupplevelse, Artificiell intelligens, och AR/VR i praktiken påverkar fastighetsbranschen - idag och imorgon. Många av dessa områden handlar inte om en teknisk utmaning, utan snarare om en processmognad, och de praktiska tillämpningarna är fortfarande få.


Ladda ner rapporten längst ner på denna sida.


 OM RADAR ECOSYSTEM SPECIALISTS

Radars verksamhet bygger på data, nyckeltal och analyser på respektive nordiska marknader vilket också är basen för den faktabaserade rådgivning inom IT-styrning, strategi och verksamhetsutveckling som bolaget driver. Fokus är att skapa värde och tack vare nöjda och lojala kunder har verksamheten växt till att idag vara den oberoende aktör som har flest kunder inom rådgivning på den lokala marknaden.Ladda ner rapporten här: