Unit4 PSA Suite voor Accountancy

Vul het formulier in en een specialist neemt contact met u op voor een demo die past bij de processen van uw accountancykantoor

Practice Management met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy

Accountants krijgen het de komende tijd druk met jaarafsluitingen, jaarrekeningen en aangiftes. Dat betekent veel registratie van de gewerkte uren per opdracht. Opgeteld over alle accountants van uw kantoor kan dit enkele uren per week kosten. Een probleem wat bij veel kantoren speelt en inmiddels min of meer geaccepteerd is en wordt geschaard onder de wekelijkse taken van een accountant.

Hoe gaat u om met drukke periodes?

Maar waarom zou u dit verlies aan declarabele uren normaal vinden, als het ook anders kan? Met de Unit4 PSA Suite kunt u bestede tijd direct boeken, met een stopwatch op uw mobiele telefoon en gelijk vanuit uw Outlook-agenda. Dat levert u wekelijks tot wel twee uur tijdswinst op per accountant, zodat u uw declarabele uren vergroot en daarmee de winstgevendheid. 

banner2-mobile.jpg

Win meer opdrachten

bannerBG.jpg

Winstgevende opdrachten

Benefit Icons ALL-2_A great user experience.png

Optimale inzet medewerkers

Budgetting CFO_Unit4.jpg

Factureren met precisie

Meer informatie
Bereken uw winst in productiviteit en omzet met onze calculator
Leer meer over het standaardiseren van uw
bedrijfsprocessen 
Lees alles over de PSA Suite voor Accountancy in 2 pagina's!

Over Unit4

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.200 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van bijna 600 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.