Unit4 PSA Suite voor Accountancy

Vul het formulier in en een specialist neemt contact met u op voor een demo die past bij de processen van uw accountancykantoor

Practice Management met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy

De registratie van de gewerkte uren is bij elke opdracht een kwestie. Opgeteld over alle medewerkers loopt dit aantal snel op. De optimale inzet van medewerkers helpt uw organisatie bij de winstgevendheid van opdrachten en zorgt ervoor dat uw resources optimaal benut worden.

Met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy kunt u bijvoorbeeld Outlook e-mails volgen en uren en kosten registreren waar en wanneer u maar wilt. Hierdoor worden uw budgetten nauwkeurig bijgehouden en verliest u geen declarabele tijd.

Het creëren van nieuwe verkoopkansen en deze vervolgens converteren naar een opdracht wordt met de Unit4 PSA Suite voor Accountancy veel eenvoudiger. Als u dit ook nog combineert met het bijhouden van uw omzetverwachtingen weet u altijd precies hoe uw organisatie ervoor staat. En dat alles vanuit één enkele oplossing.


   NL-ACC-PSA-btn-demo.png


Kerncapaciteiten

Vanaf het eerste klantcontact tot het versturen en incasseren van de factuur:
Manage uw klanten en opdrachten met PSA Suite voor Accountancy, gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM-platform.


banner2-mobile.jpg

Haal meer opdrachten binnen

bannerBG.jpg

Meer winstgevende opdrachten

Benefit Icons ALL-2_A great user experience.png

Optimaliseer de inzet van medewerkers

Budgetting CFO_Unit4.jpg

Vergroot de factuurbaarheid van uw kantoor


Meer informatie

Webinar: "Van uren- en facturatieproces naar Practice Management"
Krijg een vrijblijvende online demo van één van onze specialisten.
Lees alles over de PSA Suite voor Accountancy in 2 pagina's! 

Over Unit4

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.200 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van bijna 600 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.