Unit4 ERP för kommuner

Kontakta oss

Digitalisera med ett modernt ERP för kommuner

I över 20 år så har vi hjälpt kommuner med att digitalisera och automatisera processer inom verksamhetsstyrning. Inte bara här i Sverige utan både i Norden och Europa. Genom alla dessa samarbeten har vi tagit fram en unik kommunmall som ger ett kostnadseffektivt införande med en snabb och enkel implementation som resultat.
Vi har egna konsulter med lång erfarenhet inom offentlig sektor som stöd under hela resan. Du väljer själv om ni vill ha en etablerad säker molnlösning som ni hyr med en månadsavgift eller en lokal traditionell installation. Vi kan erbjuda en säker förvaltning oavsett driftsform. I Sverige har vi ett mycket gott samarbete med över 90 kommuner. 

Är du med på tåget mot det digitala samhället? KOMMEK 19 augusti 11:00

Vi kommer i vårt seminarium på KOMMEK den 19 augusti, diskutera hur man bäst använder digitaliseringens möjligheter, vilka processer som påverkas liksom de framgångsfaktorer som krävs för att lyckas med sin utveckling. Vi har med oss Sandra Flodmark, redovisningsansvarig från Höganäs kommun och Anna-Maria Röstlund, biträdande enhetschef - Digitaliseringsenheten på Nacka kommun. Allt under ledning av Anna Bellman.

Missa inte det!

Till KOMMEK
Stolta guldpartners med KEF
    Unit4 samarbetar även med KEF, föreningen för ekonomer inom kommuner, landsting och regioner. Vi har varit partner de senaste åren och ser det som ett viktigt samarbete. Genom att vara partner med KEF får vi vara med och ta del av den senaste utvecklingen av kommunalekonomiska frågor. Vi får även chansen att träffa alla medlemmar genom att närvara på de event och mötesplatser som KEF ordnar under året.

Kommunmallen

Med hjälp av vår väl beprövade kommunmall kan du enkelt och snabbt implementera och komma igång med Business World.

Ladda ned

Med Unit4 ERP är det du som skapar reglerna

Minska skattebetalarnas kostnader

Dra nytta av marknadsledande funktionalitet och kapacitet till betydligt lägre kostnader än vad jämförbara lösningar erbjuder.

Ge medborgarna bättre service

Använd nya teknologier, som bland annat mobila applikationer med kraftfulla rapporterings- och analysverktyg, för att förbättra produktivitet, beslutskraft och servicekvalitet.

Maximera medarbetarnas potential

Ge medarbetarna tid och möjlighet att fokusera på mer strategiska och komplexa uppgifter, att producera och leverera högre kvalitet samt att höja sin egen arbetstillfredsställelse med hjälp av innovativa verktyg.

"I Höganäs är digitalisering en självklarhet - vi digitaliserar för att säkra kvalitén och för att använda våra resurser effektivt"

Sandra Flodmark, Systemansvarig Redovisningschef på Höganäs Kommun
”Vi har ett förvaltningsavtal med Unit4 vilket innebär att vi hela tiden har ett system som är ’up to date’ och att vi utvecklar den investering vi redan gjort.”

Uppsala Kommun
"Kalla det digitalisering om du vill; det handlar om att se över befintliga arbetssätt och integrera den nya tekniken så att vi kan jobba smartare"

Henrik Johansson, Ekonomichef, Tidaholms kommun

Varför är Unit4 ett bra val?

Med hjälp av vår väl beprövade kommunmall kan du enkelt och snabbt implementera och komma igång med Business World snabbt och kostnadseffektivt. Kommunmallen - vad innehåller den? Kort presentationsvideo
  • Det är en paktererad lösning som avser grundfunktionalitet
  • Följer RKR:s rekommendationer
  • Innehåller förkonfigurerad databas med tillhörande modeller, dokumentmallar, processer och checklistor - detta skapar struktur
  • En implementeringsguide för en effektiv implementation, vilket möjliggör en ökad förståelese för vårt gemensamma arbete i projektet
  • Mallen uppdateras löpande utifrån lagar och förordningar samt krav från kunder om ny funktionalitet och erfarenheter från genomförda kundprojekt

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill veta mer? Välkommen att höra av dig genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.