Lataa raporttimme:
"Digitalisaatio kiinteistöhallinnan alalla vuonna 2018 ja eteenpäin"

Halusimme selvittää, mitkä digitalisaation osa-alueet ovat tärkeimpiä kiinteistöhallinnan alalla toimiville yrityksille ja niiden IT-toiminnoille. Pyysimme tutkimusyhtiö Radaria auttamaan meitä selvitystyössä. Perusteellisen tutkimustyön pohjalta Radar on nyt valmistellut tuoreen raportin "Digitalisaatio kiinteistöhallinnan alalla vuonna 2018 ja eteenpäin".

Raportissa tarkastellaan digitalisoinnin trendejä ja niiden merkitystä pohjoismaisilla kiinteistöhallinnan markkinoilla. Raportissa pohditaan myös miksi ja mitä kaikkea alan yritysten pitäisi digitalisoida. Radar antaa näkemyksiä niihin keskeisiin investointeihin, joita toimialalla tehdään ja siihen, mitä lisäarvoa saadaan, kun painopistettä laajennetaan ”front-end” –digitalisoinnista kokonaisvaltaiseen ”end-to-end” –digitalisointiin. Raportissa kerrotaan myös, miten innovaatioalueet ja trendit, kuten Big Data, esineiden internet (IoT), Blockchain, digitaalinen asiakaskokemus, tekoäly (AI) ja lisätty/virtuaalinen todellisuus (AR/VR) vaikuttavat käytännössä kiinteistöhallinnan toimialaan tänään ja tulevaisuudessa.


Lataa raporttimme sivun alalaidasta.


 TUTKIMUSYHTIÖ RADARISTA

Radarin toiminta perustuu pohjoismaisten markkinoiden dataan, tunnuslukuihin ja analyyseihin. Se muodostaa myös perustan yrityksen tarjoamalle faktaperustaiselle neuvonnalle IT-hallinnon, -strategian ja toiminnan kehittämisen saralla. Painopisteenä on arvon luominen. Tyytyväisten ja lojaalien asiakkaiden ansiosta yritys on kasvanut niin, että se on tänä päivänä paikallisilla markkinoilla eniten asiakkaita omaava itsenäinen toimija konsultoinnin ja neuvonnan saralla.Lataa raporttimme täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen: