Kiinteistöhallinnan toimialaa pidetään konservatiivisena ja tutkimusten mukaan se tulee hieman jäljessä digitalisaatiossa ja prosessien automatisoinneissa muihin toimialoihin verrattuna. Lisäksi pohjoismaiset kiinteistöhallinnan alan yritykset hyödyntävät vain murto-osaa mahdollisuuksista, joita nykyajan toiminnanohjausjärjestelmät ja niiden integrointi tärkeisiin oheisjärjestelmiin tarjoavat.

”Toiminnanohjauksen tarve kiinteistöhallinnan alalla” on tutkimusyhtiö Radarin teettämä selvitys, jossa käsitellään kiinteistöhallinnan toimialaa ja sen tarvetta toiminnanohjausjärjestelmille. 

Lataa raporttimme ja saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka toiminnanohjausjärjestelmä valitaan?
  • Mitä kasvavia huolia kiinteistöhallinnan markkinoilla esiintyy?
  • Mitkä ovat kiinteistöalan trendit?
  • Mitä erityistarpeita kiinteistöhallinnan toimialalla on?TUTKIMUSYHTIÖ RADARISTA
Radarin toiminta perustuu pohjoismaisten markkinoiden dataan, tunnuslukuihin ja analyyseihin. Se muodostaa myös perustan yrityksen tarjoamalle faktaperustaiselle neuvonnalle IT-hallinnon, -strategian ja toiminnan kehittämisen saralla. Painopisteenä on arvon luominen. Tyytyväisten ja lojaalien asiakkaiden ansiosta yritys on kasvanut niin, että se on tänä päivänä paikallisilla markkinoilla eniten asiakkaita omaava itsenäinen toimija konsultoinnin ja neuvonnan saralla.


Lataa raporttimme täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen: