Unit4 verzorgt gedurende het hele jaar algemene webinars over Venice Boekhouding en Venice Facturatie Enterprise. In 20 minuten tonen wij u de belangrijkste functionaliteit van onze oplossingen. Een overzicht van de geplande data vindt u in het aanmeldformulier onderaan de pagina.

Webinar Kennismaking met Venice Boekhouding

Met Venice Boekhouding voert u uw boekhouding op een heel efficiënte manier. Zo heeft Venice een ingebouwde zelflerende CODA-routine waarmee u uw financiële uittreksels in een handomdraai boekt. Het inboeken van uw aankoopfacturen verloopt door de ondersteuning van de elektronische factuur zo goed als automatisch. Bovendien bouwt u een digitaal archief op waardoor u uw dikke klasseurs vaarwel kan zeggen. Er is eveneens een geïntegreerde betaalmodule waarmee u uw leveranciers betaalt vanuit ons pakket. Geen dubbel werk meer, en u behoudt steeds alle controle. Ook de betalingsherinneringen aan uw klanten verlopen vlot en efficiënt, op papier of via e-mail.

Al dit en meer tonen we u in dit webinar.

Webinar Kennismaking met Venice Facturatie Enterprise

Ontdek nu zelf ook de voordelen van ons modulair opgebouwd facturatiepakket. In dit 20 minuten durende webinar tonen we u de gebruiksvriendelijkheid van ons pakket, de snelheid van aanmaken van facturen, en veel meer. Achteraf hebt u nog de mogelijkheid om ons live vragen te stellen.


Wat is een webinar?
Een webinar is een presentatie die u online, via pc, Mac of tablet (live) kunt volgen. U ziet of hoort de spreker(s) via audio en video.
De voordelen:

  • U hoeft niet te reizen en hebt dus geen last van files
  • Kostenbesparend want er zijn geen reis- en/of verblijfskosten
  • Deelname kan overal en altijd, zolang u maar over een computer met internetverbinding beschikt

Op dit moment zijn er nog geen webinars gepland. Excuses voor het ongemak.